zlink subshift not working

Moderator: AdminGroup

Jordin
Posts: 27
Joined: Wed Jun 01, 2022 1:13
Has thanked: 1 time

zlink subshift not working

Postby Jordin » Wed May 15, 2024 1:51

I've been using zlink to connect an SEM to a MCG Pro on GF3 base, and the shift function has been working perfectly. However subshift is not picked up by the MCG, although it is recognised by zlink. Pics off settings attached. Any ideas?
Screenshot 2024-05-15 0845141.png
Screenshot 2024-05-15 084415.png
Screenshot 2024-05-15 0844501.png

Delta
Posts: 116
Joined: Mon Sep 25, 2023 23:20
Has thanked: 3 times
Been thanked: 28 times

Re: zlink subshift not working

Postby Delta » Wed May 15, 2024 8:14

That is a fairly large firmware discrepancy. I am not usually the person who recommends updating, but...

Wait, you are the person who downgraded for stability reasons. I do not want to send you on a hunt for the perfect firmware, but I would like to check if subshift over vkb-link works with something like 2.17.6 before I ask you to try whether your SEM works with that. Might be a while until I get around to testing that, though.

Jordin
Posts: 27
Joined: Wed Jun 01, 2022 1:13
Has thanked: 1 time

Re: zlink subshift not working

Postby Jordin » Wed May 15, 2024 8:19

Yeah, SEM has issues with current firmware so rolled back, but sS on zlink didn’t work with the SEM on 2.165 firmware either.

Jordin
Posts: 27
Joined: Wed Jun 01, 2022 1:13
Has thanked: 1 time

Re: zlink subshift not working

Postby Jordin » Thu May 16, 2024 12:12

Spent a bit more time on this, there is no combination of my three devices as slave/master where subshift works over zlink. Using version 0.72 or 0.75. Subshift works fine on a single device.

onkelflorian
Posts: 3
Joined: Wed May 22, 2024 20:08

Re: zlink subshift not working

Postby onkelflorian » Wed May 22, 2024 21:21

i have a similar issue, where can i get the older firmware?

Jordin
Posts: 27
Joined: Wed Jun 01, 2022 1:13
Has thanked: 1 time

Re: zlink subshift not working

Postby Jordin » Fri May 24, 2024 12:24

Which issue are you having and which firmware are you on?

Ron61
Posts: 3291
Joined: Tue Jan 15, 2013 23:56
Location: г.Минск
Has thanked: 45 times
Been thanked: 639 times

Re: zlink subshift not working

Postby Ron61 » Fri May 24, 2024 14:53

Please be kind enough to read the programmer’s request; without its implementation, it is unlikely that the problem can be solved.


Return to “Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 32 guests