MCG Pro macros

Moderator: AdminGroup

BeTeK
Posts: 13
Joined: Wed Oct 04, 2017 15:58
Been thanked: 2 times

MCG Pro macros

Postby BeTeK » Sat May 19, 2018 7:24

I'm wondering what I'm doing wrong since I cannot see macros tab on bottom of the VKB Device Config program. When looking on manual I can see that there should be that and also I can assign buttons to macros but I cannot define them. Also mouse emulation is missing.

Image

Ron61
Posts: 978
Joined: Tue Jan 15, 2013 23:56
Location: г.Минск
Has thanked: 18 times
Been thanked: 183 times

Re: MCG Pro macros

Postby Ron61 » Sat May 19, 2018 13:31

Add a line to the [User] section, as here and everything will appear. This is written on the back page of the manual.


Return to “Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests