Search found 17 matches

by Roma
Sun Mar 24, 2019 5:54
Forum: Technical Support
Topic: Bootloader - Device not Ready & can't fix
Replies: 28
Views: 745

Re: Bootloader - Device not Ready & can't fix

Ok try this: On the left corner in windows type "run" and open the Run App Then type "msconfig" and click Ok Click services tab and click "Disable All" Click Apply then OK. It should ask you to restart, say yes. When the computer comes on Try to flash your stick. Hopefu...
by Roma
Sat Mar 16, 2019 21:39
Forum: Technical Support
Topic: Bootloader - Device not Ready & can't fix
Replies: 28
Views: 745

Re: Bootloader - Device not Ready & can't fix

Have you tried on another computer? I was able to fix this problem by turning off the above programs but before I did that It only worked on my laptop.
by Roma
Wed Mar 13, 2019 6:24
Forum: Technical Support
Topic: Gladiator Pro Mk2 SCG questions
Replies: 2
Views: 165

Re: Gladiator Pro Mk2 SCG questions

When you push in on the stick, that will toggle it from hat to analog.
by Roma
Mon Mar 11, 2019 11:56
Forum: Technical Support
Topic: Bootloader - Device not Ready & can't fix
Replies: 28
Views: 745

Re: Bootloader - Device not Ready & can't fix

Awesome I had the same problem. I disabled my AORUS Graphics Engine and Razor Synapse programs and now the boot loader works great. Thanks
by Roma
Mon Mar 04, 2019 23:32
Forum: Technical Support
Topic: Gladiator Mk II Flashing red light after any change in VKBDevCfg
Replies: 12
Views: 447

Re: Gladiator Mk II Flashing red light after any change in VKBDevCfg

To make the Led tab in External appear, you need to add a line to the [User] User = Developer section in the zConfig.ini file. And then take a screenshot. zconfig,ini.png Thanks Ron this helped me fix my flashing red LED problem as well. I only added the "User=Developer" what are those ot...
by Roma
Sat Dec 15, 2018 1:31
Forum: Technical Support
Topic: Errors when installing new MCG Pro on Gladiator Pro Mk II
Replies: 5
Views: 402

Re: Errors when installing new MCG Pro on Gladiator Pro Mk II

Wow I was also getting errors trying to flash new firmware and trying on another computer worked. I don't know why but it did. Thanks
by Roma
Thu Dec 06, 2018 5:11
Forum: Official announcements
Topic: TESTER? YOU, WE NEED
Replies: 30
Views: 3410

Re: TESTER? YOU, WE NEED

NOOICE

Email sent with application!!!
by Roma
Wed Feb 28, 2018 7:47
Forum: General discussions
Topic: Gladiator Upgrade Kit coming!
Replies: 19
Views: 4959

Re: Gladiator Upgrade Kit coming!

So is this ever coming out??? Been waiting about a year now
by Roma
Sun Sep 10, 2017 3:07
Forum: Technical Support
Topic: T-Link software not detecting pedals
Replies: 14
Views: 2734

Re: T-Link software not detecting pedals

Gladiator MKII (not pro) v1.817

and

Gladiator MKII Pro v1.82F

I have both
by Roma
Thu Sep 07, 2017 22:28
Forum: Technical Support
Topic: T-Link software not detecting pedals
Replies: 14
Views: 2734

Re: T-Link software not detecting pedals

Currently I have the MKII non-pro. But I just ordered the Pro version and should be here for next week. So I would like a profile for both :mrgreen:
by Roma
Wed Sep 06, 2017 12:31
Forum: Technical Support
Topic: T-Link software not detecting pedals
Replies: 14
Views: 2734

Re: T-Link software not detecting pedals

Look here http://forum.vkb-sim.pro/viewtopic.php?f=25&t=2367&p=27398#p27398 I tried this profile and it did work for the virtual brakes but it loses the ability to use the pinky shift for more buttons. How do I keep it default set up and use another button (other than the pinky) to activate...
by Roma
Wed Sep 06, 2017 12:27
Forum: Technical Support
Topic: T-Link software not detecting pedals
Replies: 14
Views: 2734

Re: T-Link software not detecting pedals

Well I tried a few profiles from http://ftp.vkb-sim.pro/Profiles/Gladiator/ but the virtual brakes did not work with any of them. I see how to assign the axis in VKB Device Config but do not know how to program a button to activate the virtual brakes.
by Roma
Tue Sep 05, 2017 10:48
Forum: Technical Support
Topic: T-Link software not detecting pedals
Replies: 14
Views: 2734

Re: T-Link software not detecting pedals

Thanks for the reply AeroGator!

So am I not able to do the "Virtual Brakes?"

What are the "L BRK" and "R BRK" values for in Wizzo?
by Roma
Mon Sep 04, 2017 15:41
Forum: Technical Support
Topic: [RESOLVED] T-Link not working with VKB Mk IV T-Rudder Pedals
Replies: 42
Views: 9067

Re: [RESOLVED] T-Link not working with VKB Mk IV T-Rudder Pedals

What did you do with windows 10? I think I have the same problem.
by Roma
Sun Sep 03, 2017 2:47
Forum: Technical Support
Topic: T-Link software not detecting pedals
Replies: 14
Views: 2734

T-Link software not detecting pedals

Hi I have the Gladiator MKII and the T-Rudder MKIV. The Rudder is plugged directly into the Gladiator. When I run Wizzo, VKB Device Config, and the VKB Joy Tester, the pedals work fine and also work fine in game. I am able to calibrate them and set dead zones. But when I turn on the T-link software ...

Go to advanced search